TEDtalks

De avond start met een gevarieerd aanbod van drie inspirerende ‘TED-talks’.

1

Annette Onrust: In 7 stappen naar de Top

Annette Onrust daagt je uit om je ambitie waar te maken en is een expert in het begeleiden van vrouwen op weg naar de top. Als trainer en coach helpt ze graag om ieders talent ten volle tot ontwikkeling te brengen. Annette is auteur van het boek ‘Topvrouw in 7 stappen’ en oprichter van het netwerk RoundTable 4 Topvrouwen, een exclusief netwerk van topvrouwen uit verschillende organisaties.
Annette vertelt je wat de belangrijkste reden is waarom vrouwen hun carrière vroegtijdig in de wilgen hangen en je krijgt inzicht in de stappen die je moet nemen om je ambitie wel waar te maken. Ze vertelt over haar eigen weg als ondernemer en welke keuzes zij gemaakt heeft. Je wordt aan het denken gezet over je eigen loopbaan en je krijgt houvast om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

2

Emmy Saimi-Roozeboom : Vrouwen en ondernemerschap

Emmy Saimi is werkzaam bij het MKB Fonds Drenthe. Het MKB Fonds verstrekt financiering in de vorm van leningen en aandelenkapitaal aan innovatieve ondernemers en ondernemers die willen groeien. Het fonds is bedoeld voor zowel starters als bestaande ondernemingen. Financiering uit het fonds heeft de vorm van een (achtergestelde) lening en participaties. In haar Tedtalk zal Emmy vertellen wat het MKB Fonds doet en een koppeling leggen met ondernemerschap en hoe vrouwen het daarin doen.

3

Suzanne Kruizinga: Het zal je baan maar wezen

Suzanne Kruizinga heeft een medische achtergrond en begon haar carrière als spoedeisendehulparts in het ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk, waar zij aansluitend jarenlang als hoofd van de Spoedeisende Hulp en de Intensive Care werkte. Na drie jaar Medisch Hoofd te zijn geweest bij ziekenhuis De Gelderse Vallei, maakte zij in 2015 ze de overstap naar vakbond CNV Connectief. In november 2017 werd zij lid van de raad van bestuur van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

Menu